Top 10 Cele mai bune pizzerii din București - WebStyle (2024)

Top 10 Cele mai bune pizzerii din București - WebStyle (1)

Sursa foto: Pixabay.com

Pizza, în special în orașele mari din Italia, poate fi cumpărată în bucăți și mâncată direct cu mâna, în timp ce mergi pe stradă. Este un bun mijloc de a-ți potoli rapid foamea.

Dar în restaurante, pizza se mănâncă pe îndelete, alături de prieteni. De obicei este însoțită de bere sau sifon, în loc de vin. Un alt lucru destul de obișnuit în Italia este pizza „pepperoni”, dar în loc să fie acoperită cu salam picant, ca în Statele Unite, vine cu o topping de ardei.

Asta este în patria pizzei. La noi, pizza chiar dacă are gustul tradițional este un preparat de petrecere, mâncat într-un cadrul amical, lipsit de formalitate rigidă, pizza apropie oamenii, nu îi distanțează.

O poți mânca direct cu mâna, poți folosi cuțitul și furculița, pizza va însemna întotdeauna căldură sufletească, conexiune.

Iar oamenii care merg la cele mai bune pizzerii din București știu asta.

Care sunt acelea?

  • Animaletto Pizza Bar;
  • PizzaMania;
  • Capricciosa;
  • Borgo Margherita;
  • Pizza Gemenii;
  • Jerry’s Pizza;
  • Pizza Veneția;
  • Pizzeria Volare;
  • La Biblioteca Herăstrău;
  • Il Pizzaiolo.

Asta ca să facem doar o enumerare scurtă de pizzerii bucureștene faimoase.

Tu pe care o alegi din această listă? Iată doar câteva detalii suplimentare despre fiecare dintre ele.

Animaletto Pizza Bar

Adresa: Strada Visarion nr. 10

mobil: +40.755.019.098

Animaletto este o locație unde poți mânca o pizza excelentă . Într-o ambianță specială care se apropie de aceea a unui decor industrial te va surprinde plăcut șa prima vizită acolo atmosfera caldă, prietenoasă. Pizza se face aici cu niște ingrediente de calitate superioară din care nu lipsesc nici florile de dovlecei. Prăjitura cu brânză pe biscuit din făină de mălai este de asem*nea o specialitate pe care o poți mânca în acest loc din București.

PizzaMania

Adresa: Strada Grigore Alexandrescu nr. 8

mobil: +40.757.090.933

Dacă vrei să ieși cu prietenii la o pizza gourmet și o bere rece, câteva paste de casă, sandvișuri și deserturi, într-o vilă frumoasă cu terasă din centrul orașului, alege fără ezitare PizzaMania.

Meniul este destul de limitat (aparent), dar nu contează, deoarece aici importantă este calitatea ingredientelor: aluatul cu maia, sosul de roșii San Marzano, mozzarrella fior di latte, salata și ierburi aromatice de la ferma organică Nasul Roșu.

Pizza este coaptă în cuptorul cu lemne, iar rezultatul final este unul senzațional.

Nu uita ca să comanzi și o ceașcă de cafea Nespresso la final, pentru o delectare deplină!

Capricciosa

Adresa: Bulevardul Ion Ionescu de la Brad nr. 2

telefon: +40.212.330.635

Fondată acum 22 de ani, în 1998, Capricciosa a fost printre primele restaurante italiene autentice București.

De încercat pastele de casă în diverse combinații, la fel și pizza (peste 30 de feluri!!!), toate cu un blat subțire și crocant și doar câteva topping-uri, simple și de calitate.

Borgo Margherita

Adresa: Calea Vitan nr. 170

mobil: +40.744.082.993

Borgo Margherita e un restaurant rafinat de cartier, care ia pizza foarte în serios: blat napolitan subțire, moale și elastic, cuptor cu lemne și ingrediente proaspete, autentice.

Și asta ar trebui să faci și tu. Încearcă o Margherita sau o pizza cu salam și ardei, prăjită și vei fii pe deplin satisfăcut.

Pizza Gemenii

Cele mai citite articole

Adresă: Strada Fetești nr. 11 A

Top 10 Cele mai bune pizzerii din București - WebStyle (2)

mobil: 0766.633.686

Dacă vreo o calitate de top, livrare rapidă și rețete originale alege Pizza Gemenii.

Aici se folosesc doar ingrediente proaspete, iar rețetele sunt clasic italienești, astfel încât să te bucuri de cea mai bună experiență culinară în materie de pizza adevărată.

Chiar așa! Clienții se pot bucura aici de o pizza foarte gustoasă, ingredientele sunt de calitate și gustul este foarte bun. Raportul calitate-preț este unul excelent.

Pizza este foarte bună, bine echilibrată grosime blat și topping. Timp de pregătire și livrare este unul foarte decent.

Jerry’s Pizza

Adresă: Strada Brașov 25

telefon: 0373.303.030

Mulți clienți bucureșteni zic că nu e pizza mai bună ca pizza lui Jerry. Pizza Clasic, pizza All Cheese, pizza Hot Pastrami sau pizza Ocean de la Jerry’s Pizza, poți să alegi ce vrei, toate vor fi delicioase confirmă cei care le-au degustat deja. Jerry’s Pizza are pizza pentru toate ocaziile și pentru toate stările tale de spirit.

Pizza Veneția

Adresa: Str. Dristorul nr. 59

mobil: 0720.800.100

Este locul ideal pentru un eveniment pe care vrei să îi petreci alături de prietenii, chiar și o cină romantică sau, de ce nu, o simplă evadare din cotidian alături de familie.

Decorul, ambianța, accesul wireless la internet, sistemul de sonorizare, precum și personalul amabil care îți va sta tot timpul la dispoziție.

Pizzeria Volare

Adresa:Calea Văcărești 203B

mobil: 0730.622.600

Volare nu este doar un loc în care mănânci bine, este cu certitudine o stare de spirit. O afacere de familie creată cu pasiune pentru toți aceia care vor să se întâlnească cu bucătărie italiană și adevăratul gust al pizzei napoletane coaptă pe loc în cuptorul cu lemne tradițional.

La Biblioteca Herăstrău

Adresa: Parc Herăstrău, zona Aviatorilor

mobil: 0742.176.614

La Bibliotecă este cel mai bun loc tineresc de întâlnire. Aici te cufunzi în niște povești senzaționale care iau formă de petreceri, aici se leagă prietenii trainice și iubiri puternice. Și tot aici, pe lângă tot soiul de pizze, poți comanda și o pizza care nu îngrașă. Același gust fin, dar cu mult mai puține calorii. Tentant, nu-i așa?

Il Pizzaiolo

Adresa: Bd. Basarabia nr. 52A

telefon: 0311.066.018/ 0733.342.545

Il Pizzaiolo si-au inceput istoria frumoasă în Italia, în anul de grație 1995.

După 16 ani de experiența s-a primul restaurant în Genova, care a ajuns unul dintre cele mai apreciate din zona respectivă. A urmat mai apoi un alt restaurant în Riviera Ligure.

Iar mai apoi… antreprenorul Giorgio împreuna cu familia a decis să deschidă o pizzerie și în România, la București.

Aici se folosesc doar produsele de cea mai buna calitate aduse din Italia pentru a se putea obține aroma si gustul autentic al pizzei napoletane coapte pe vatră în cuptorul cu lemne.

Toate cele zece localuri de mai sus au însă și echipamente Horeca de cea mai bună calitate, nu doar pizzeri cu experiență, așa că nu e de mirare că sortimentele de pizza pe care le produc sunt atât de gustoase!

Cele mai citite articole

Top 10 Cele mai bune pizzerii din București - WebStyle (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 5379

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.